Kosten

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

 

 

Een betaalbaar design

De kosten van een website verschillen tegenwoordig van een paar tientjes tot soms wel duizenden euro’s.
Natuurlijk zit er een groot kwaliteits verschil tussen verschillende website aanbieders. Websites waar u enkele tientjes voor kwijt bent zijn vaak niet op maat gemaakt en u moet het doen met een standaard website.

Als u een website laat maken door Cyberartsolutions bent u in elk geval verzekerd van een uniek en professioneel design dat helemaal aansluit bij uw ideeën en wensen. En toch zijn wij meer dan betaalbaar, gemiddeld zijn onze klanten voor een webdesign eenmalig €150 tot €300 euro kwijt.

Uiteraard is elk project uniek, waardoor de hieronder vermelde prijzen slechts een indicatie is.

Webdesign

Extra kleine website tot 5 pagina's  € 150,-
Kleine website tot 10 pagina's  € 200,-  
Middelgrootte website's tot 20 pagina's € 300,-
Grote website's tot 30 pagina's  € 400,-
Elke extra pagina na 30 pagina's  € 8,- p.p.
Webshop vanaf  € 650,-  tot  € 2000,-  Diversen 

Foto slideshow of gallerij per serie foto's € 30,-    
Contact formulier €75,-
YouTube films per 3 films  € 50,-
Google maps interactieve kaart  € 50,-
SEO optimalisatie € 75,-


                                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Portfolio

Written by Super User on . Posted in Uncategorised


Hierbij een selectie van onze recente Joomla en Wordpress webdesign projecten, helaas krijgen wij niet van iedere klant toestemming het project als referentie op te geven. Wilt u meer van ons Joomla en Wordpress webdesign werk zien, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u al onze projecten kunnen laten zien. Heeft u interesse in referenties in een specifieke branche, neem dan gerust contact met ons op. 

Website onderhoud

Written by Super User on . Posted in Uncategorised


Website onderhoud

Het up-to-date houden van een website vergt veel tijd. Misschien wilt u zelf uw website wel onderhouden maar ontbreekt de tijd of kennis. Hierdoor verschuift de prioriteit van uw website steeds verder naar beneden. Een goed onderhouden website straalt professionaliteit uit en is daarmee het visitekaartje van uw onderneming.

Cyberartsolutions kan u ondersteunen bij het onderhoud van uw website. Wij kunnen wijzigingen aan uw website snel en eenvoudig realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van informatie, aanpassen van teksten en/of afbeeldingen. Wanneer uw website niet goed wordt onderhouden, kan het zijn dat uw website op een zeker moment niet meer goed wordt weergegeven op internet. Voor bezoekers is dit een veelvoorkomende reden om een website vroegtijdig te verlaten. Door het website onderhoud door Cyberartsolutions te laten doen voorkomt u deze problemen.

Onderhoudscontract

Indien u op (on)regelmatige basis aanpassingen wilt verrichten, nemen wij u dit werk uit handen. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor een minimumperiode van 1 jaar. Ons uitgangspunt is om onderhoud zo simpel mogelijk te houden. Daarom vindt u geen kleine lettertjes en geen stilzwijgende verlengingen.

Social Media

Written by Super User on . Posted in Uncategorised


Social media

Afgelopen jaren heeft social media een enorme groei gemaakt in het online landschap. Waar sceptici vooral bedreigingen zien, denkt Cyberartsolutions voornamelijk in kansen. Social media bieden namelijk enorm veel mogelijkheden voor uw bedrijf.

Social media kunnen uitstekend helpen bij de naamsbekendheid en het vertrouwen in uw bedrijf. Met behulp van social media komt u eenvoudig met een grote groep potentiële klanten in contact en vergroot u zo uw netwerk. Cyberartsolutions kan u voorzien van bedrijfsgebonden pagina’s op Twitter, LinkedIn en Facebook.

Huisstijl

Written by Super User on . Posted in Uncategorised


Huisstijl

Het laten ontwerpen van een huisstijl voor visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en dergelijke heeft een absolute meerwaarde. Een goed doordachte huisstijl straalt uw kernwaarden uit, wie u bent en waar u voor staat. Voor al uw drukwerk kunt u bij Cyberartsolutions terecht.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl die bij u en uw diensten en/of producten past is erg belangrijk. Uw huisstijl draagt voor een groot deel bij aan de beeldvorming van uw bedrijf. Cyberartsolutions denkt met u mee, ontwerpt en realiseert uw huisstijl zoals u dat wilt.

Huisstijl logo

Een effectief middel om uw huisstijl duidelijk over te brengen is het plaatsen van een logo op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en dergelijke. Een logo heeft de functie de naam of identiteit van een bedrijf constant te laten zien. Cyberartsolutions zorgt ervoor dat het logo aansluit op de boodschap die u wilt uitstralen.