Website onderhoud

Written by Super User on . Posted in Uncategorised


Website onderhoud

Het up-to-date houden van een website vergt veel tijd. Misschien wilt u zelf uw website wel onderhouden maar ontbreekt de tijd of kennis. Hierdoor verschuift de prioriteit van uw website steeds verder naar beneden. Een goed onderhouden website straalt professionaliteit uit en is daarmee het visitekaartje van uw onderneming.

Cyberartsolutions kan u ondersteunen bij het onderhoud van uw website. Wij kunnen wijzigingen aan uw website snel en eenvoudig realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van informatie, aanpassen van teksten en/of afbeeldingen. Wanneer uw website niet goed wordt onderhouden, kan het zijn dat uw website op een zeker moment niet meer goed wordt weergegeven op internet. Voor bezoekers is dit een veelvoorkomende reden om een website vroegtijdig te verlaten. Door het website onderhoud door Cyberartsolutions te laten doen voorkomt u deze problemen.

Onderhoudscontract

Indien u op (on)regelmatige basis aanpassingen wilt verrichten, nemen wij u dit werk uit handen. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor een minimumperiode van 1 jaar. Ons uitgangspunt is om onderhoud zo simpel mogelijk te houden. Daarom vindt u geen kleine lettertjes en geen stilzwijgende verlengingen.